Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

Мембранни помпи за разтоварване на IBC

Diaphragm pump for unloading IBC

Diaphragm pump for unloading IBC 4

Tapflo T 820 s мембранна помпа със спирателни вентили и Camlock връзка, предназначена за разтоварване на IBC резервоари (контейнери за междинни насипни товари).

 

Клиентът, химическа компания, се нуждаеше от оборудване за изпомпване на опасен агент, като се намали участието на човешкия фактор по време на процеса на разтоварване.
Според клиента, решението, което Тапфло предложи в сравнение с конкурентни продукти, се характеризира с висока ефективност (съкращаване на времето за разтоварване и намаляване консумацията на въздух).


Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктова страница:
Мембранни помпи/Метална серия/T820

Брошури:
Diaphragm Pumps

 

Следващ казус

Diaphragm_pump_with_built_on_pulsation_dampener

МЕМБРАННА ПОМПА С ВГРАДЕН ДЕМПФЕР ПРОТИВ ПУЛСАЦИИ

Мембранната помпа с вграден демпфер против пулсации е ефективен начин да се уравновесят промените на налягането на течността на изхода на помпата, и когато мястото за инсталиране на оборудването е ограничено.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.