Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

Мембранна помпа с вграден демпфер против пулсации

Diaphragm pump with built on pulsation dampener


Мембранната помпа с вграден демпфер против пулсации е ефективен начин да се уравновесят промените на налягането на течността на изхода на помпата, и когато мястото за инсталиране на оборудването е ограничено.

Потребителят, компания от Нова Зеландия, искаше да елиминира пулсациите, като същевременно бъде гарантиран плавен поток на течността.
Вграденият демпфер против пулсации осигурява по-висока ефективност, благодарение на интегрирането си към конструкцията на помпата. Важно е да се отбележи, че вграденият демпфер против пулсации може да бъде монтиран във вече съществуващи помпи, само чрез замяна на изхода на помпата с DTK демфпер.

 

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктови брошури:
Pulsation Dampeners

Diaphragm Pumps

 


Следващ казус

Oil and fat collection

МЕМБРАННА ПОМПА С ВГРАДЕН ДЕМПФЕР ПРОТИВ ПУЛСАЦИИ

Клиентът, една от водещите компании в областта на течните отпадъци, приложи Tapflo продукт за събиране на използвано олио и мазнини от различни контейнери.

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.