Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

Събиране на масла и мазнини

Oil and fat collection

Oil and fat collection 03

Клиентът, една от водещите компании в областта на течните отпадъци, приложи Tapflo продукт за събиране на използвано олио и мазнини от различни контейнери.

 

Маслото се доставя на клиента в различни по размер съдове от ресторанти, търговски обекти за хранене и промишлени предприятия. Проблемът, който ние трябваше да решим, беше свързан в съдържащите се в мазнините остатъци от абразив, както и по-големи по-размер отлагания. Средата също често е замърсена с остатъци от хартия, алуминиево фолио и други кухненски отпадъци.


Изискването беше да се изработи мобилно оборудване, което да може да изпомпва течност с наличие на твърди частици, вискозни течности, както и да работи на сухо.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктови брошури:
Mobile solutions for pump units and systems

Air Operated Diaphragm pumps

CT Centrifugal pumps

 


Следващ казус

МЕМБРАННИ ПОМПИ ЗА РАЗТОВАРВАНЕ НА IBC

Tapflo T 820 s мембранна помпа със спирателни вентили и Camlock връзка, предназначена за разтоварване на IBC резервоари (контейнери за междинни насипни товари).

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.