Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

CTH за пивоварната промишленост

Pump used for the beer mash

Pump used for the beer mash

CTH (Санитарна центробежна помпа) инсталирана на количка с предназначение за OEM клиентите от пивоварната промишленост

 

Клиентът произвеждаше микро-пивоварни инсталации за ресторанти и за други гастрономически обекти. Неговото изискване беше за проектиране на мобилно съоръжение, което да обхване целия процес по обработка на продукта – от началото до самия край.


Tapflo ETO инженеринг по поръчка) предложи решение с използването на CTH помпа, инсталирана на количка и оборудвана с вграден честотен инвертор за регулиране на скоростта на помпата в зависимост от етапа на процеса.
Тъй като помпата беше предназначена и за бирената мъст, тя беше оборудвана от една страна със система за смазване на уплътнението, което предотвратява залепване на механичното уплътнение, а от друга страна и с промивна система за непрекъснато почистване зоната на механичното уплътнение.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктови брошури:
Mobile solutions for pump units and systems

 


Следващ казус

Oil and fat collection

МЕМБРАННА ПОМПА С ВГРАДЕН ДЕМПФЕР ПРОТИВ ПУЛСАЦИИ

Клиентът, една от водещите компании в областта на течните отпадъци, приложи Tapflo продукт за събиране на използвано олио и мазнини от различни контейнери.

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.