Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

МОБИЛНА ПОМПА С РЕГУЛИРУЕМ ВХОД

Mobile pump with height adjustable inlet

Клиентът, фармацефтична компания, пожела мобилна помпа с регулируем вход, която да може да се приспособи към изпусквателни отвори на резервоари с различна височина и по този начин да се осигури премахването на остатъците от мехлеми и кремове от мобилните танкове.

Екипът на Тапфло Engineering to Order отговори на тези изисквания с TX220 метална мембранна помпа, монтирана на санитарна количка и снабдена с винтове, регулиращи нивото на основната плоча с помпата. Диапазонът за регулиране на височината е 240-450 милиметра. Регулирането е много лесно и отнема малко време (ок. 1-2 мин.)

Сравнена с продуктите на нашите конкуренти, основното предимство на помпата е използването на трапецоиден винт (широко използван при сервизните маси, повдигачи на коли, CNC машини за повдигане и позициониране). Това решение осигурява лесното регулиране на височината и е много по-надеждно и сигурно в сравнение със стандартното изпълнение, където помпата може лесно да се счупи при захващане или при при студено заваряване.
Като допълнение болтовете имат осигурителни шайби, с което се гарантира безопасна употреба.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктова страница:
Метална серия

Продуктови брошури:
Air Operated Diaphragm pumps

Mobile solution for pump units and systems

 

 


СЛЕДВАЩ КАЗУС

Sanitary pump for mushrooms transfer

МЕМБРАННА ПОМПА ЗА ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

T220 метална мембранна помпа, инсталирана върху количка и проектирана за крайния клиент

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.