Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

TC ИНТЕЛИГЕНТНА ПОМПА ЗА КЕРАМИЧНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

TC intelligent pump for ceramic industry

TC intelligent pump for ceramic industry

Развълнувани сме да споделим една история с много сполучлив край! Един от лидерите в керамичната промишленост имаше проблем с намирането на подходяща помпа за производствената си линия. Компанията изпробва различни продукти от няколко бранда, но нито един от тях не задоволи изискванията й, докато не опитаха с Tapflo TC 50 интелигентна помпа, снабдена с LEAP® технология.

В тестваното приложение, помпата трансферира керамична глазура от контейнер директно към робот, който разпръсква глазурата върху санитарна керамика, като умивалници, тоалетни чинии и др.

Клиентът ни беше възхитен от плавната операция, ниската пулсация и шум, понижената консумация на въздух. Струва си да се каже, че помпата беше тествана с уред за измерване на въздуха и тестовете показаха с 60% по-ниска консумация в сравнение с конкурентните помпи!

По време на тестването клиентът поръча още 5 помпи TC50 за другите си машини.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктова страница:
НОВИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ПОМПИ ОТ СЕРИЯТА TC

Продуктови брошури:
TC Intelligent pumps

 

 


СЛЕДВАЩ КАЗУС

long life design and robustness

ЗАВОД ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОТПАДНИ ВОДИ В ЧЕХИЯ

Този завод за пречистване на отпадни води отговаря за отстраняването на замърсявания от отпадните...

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.