Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

МЕМБРАННИ ПОМПИ ЗА ИЗПОМПВАНЕ НА КАЗЕИНОВО ЛЕПИЛО

За производителите на гофрирани опаковки мембранните помпи са най-подходящото решение при изпомпване на казеиново лепило. Мембранните помпи Tapflo са си спечелили добра репутация сред многобройни производители от цял свят. Качеството на материалите и надежността правят помпите Tapflo най-добрите при разрешаването на сложни производствени проблеми в процеса на производство на гофрирани опаковки.

Често казеиновото лепило се използва при производството на кашони, тръби и картонени опаковки. Лепилото игаре главна роля в производството на гофрирани опаковки. За получаването на крайния продукт е необходимо казеиновото лепило да бъде доставено по най-сигурния и икономичен начин. Лепилото може да бъде доставяно до фабриката във варели или IBC контейнери. Независимо от размера на контейнера, лепилото трябва да се изпомпва и да се прехвърля в технологична вана.

TX

Имайки предвид, че лепилото е с висок вискозитет – при температура 20 ° C вискозитета му е 30 – 350 Pa *s, изпомпването му не е лесна задача. В допълнение, структурата на казеиновото лепило съдържа от 30 до 45% примеси. За ефективното му и лесно изпомпване, Тапфло предлага мембранна помпа, изработена от алуминий и снабдена с PTFE мембрана (polytetrafluoreten, fluoroplast-4). Единствено мембранни помпи могат ефективно да изпомпват лепило за гофрирани опаковки. Конструкцията на помпата позволява да се изпомпват вискозни течности с примеси и бързо и лесно да се извършва промиването след това.

Всички материали, използвани в Tapflo помпата се характеризират с практичност и икономичност. Алуминиевият корпус не е скъп, а клапаните и мембраните , които са в директен контакт с продукта са с PTFE покритие и това прави частите по-устойчиви на износване. Благодарение на гениалния си дизайн в съотвествие с философията на Tapflo: „Изкуството е в простотата“, помпата се обслужва и ремонтира бързо и без необходимост от специални инструменти, а това е допълнително предимство пред другите производители.

Въпреки високия вискозитет на казеиново лепило, помпите Tapflo отдавна го изпомпват в много фабрики за производство на гофрирани опаковки в света. Освен другите предимства на мембранните Tapflo помпи, клиентите отбелязват високата производителност, простата структура и надеждността на всички елементи.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктова страница:
Метална серия

Продуктови брошури:
Diaphragm Pumps brochure.pdf

 

 


СЛЕДВАЩ КАЗУС

CTH CEs

ПОМПА ЗА ТЕЧЕН САПУН

Центробежна помпа CTH CE-15, инсталирана върху санитарна количка за клиент, специализиран в производството на домакински препарати.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.