Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

CTH за спиртоварната промишленост

Slow flow of alcohol macerate

Tapflo CTH (Сантитарна центробежна помпа), инсталирана на индустриална количка S268X и предназначена за крайния клиент в дестилиращата промишленост. Тази обичайно проектирана миболна система има FDA и ATEX сертификати.

Клиентът ни произвежда висококачествени алкохолни напитки и имаше нужда от решение, което да може да бъде използвано за бавно изпускане на малки количества ферментирала субстанция и внимателната цирулация на материала (на базата на плодове), така че да не бъдат смесвани различните всусове и цветове.

Екипът на Tapflo ETO проектира и предложи CTH помпа, инсталирана на количка и оборудвана с вграден превключвател, който може да работи в ATEX зона. Важно е да се отбележи, че нашият ETO екип има огромен опит в проектирането на мобилни, ATEX решения на конкурентни цени.

CTH for the distillery industry

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктови брошури:
Mobile solutions for pump units and systems

 


Следващ казус

Metal Diaphragm Pump with Guardian system

Метална мембранна помпа за
химическата промишленост

Метална мембранна помпа с охранителна система (мониторинг за повреди на мембраната), пневматична макара за...

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

 

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.