Tapflo
БРОШУРИ И УПЪТВАНИЯ

МЕМБРАННА ПОМПА ЗА ЯДРЕНАТА ИНДУСТРИЯ

T825 for the nuclear industry

Тапфло достави въздушно-задвижвана мембранна помпа от най-широко разпространения си модел с различни приложения в ядрената индустрия. Помпата, която вероятно е първата от този род в света, беше разработена с помощта на Fagerstrom Industry Consultant – компания с богат опит в областта на ядрената индустрия.

За това приложение, помпата e инсталирана на мобилна система за почистване. Задачата на системата е да почиства и премахва радиоактивността от различни части по време на проверка, сервиз и преместване в друга електроцентрала. Помпата може да се използва за повече приложения, освен това, което беше поръчано, тъй като тя е конструирана с повече възможности.

Помпата, която е специална версия на най-голeмият модел Tapflo T825, отговаря на изисквания за Class 3, което означава, че тя е одобрена за работа в заводски системи.

- Това беше дълъг и труден проект, казва Henrik Borisch, продуктов мениджър в Tapflo и ръководител на проекта. Изчисленията, документацията и тестването на помпата отнеха много време преди тя да бъде одобрена. Удовлетворяващо е да знаеш, че не е нужно да се прави копромис с нищо, когато става дума за оборудване от такъв тип.

Ако се нуждаете от подобно решение или такова, каквото е подходящо за Вашите специфични изисквания, свържете се с нашите специалисти Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
или с местния Тапфло представител: http://tapflo.com/en/contact

 

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ

Продуктова страница:
САНИТАРНИ МЕМБРАННИ ПОМПИ

Продуктови брошури:
Air Operated Diaphragm pumps

Mobile solution for pump units and systems

 

 


СЛЕДВАЩ КАЗУС

Sanitary pump for mushrooms transfer

МОБИЛНА ПОМПА С РЕГУЛИРУЕМ ВХОД

Клиентът, фармацефтична компания, пожела мобилна помпа с регулируем вход, която да може...

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

About Tapflo. Tapflo Group is an independent, family owned, European manufacturer and global supplier of Air operated diaphragm pumps, centrifugal pumps and other industrial process equipment. Tapflo is represented by own sales offices in 30 countries and by independent distributors in more than 45 countries.